Trainingsprogramma 2019/2020

 

 

Spreken is Goud

Doen, laten en nooit meer vergeten

AAN

 

Ik verzorg ook trainingen en workshops op maat. Voor meer informatie hierover kun je contact met me opnemen via mail of telefoon.

Janet schreef:

“Als een bevlogen presentator heeft Geert Zomer de workshop ‘Ik zie ik zie wat jij niet ziet’ gegeven aan ondernemers van Bewust Meppel. De workshop waarin we leerden ‘kijken’ bracht verbazing, hilariteit, frustratie, plezier maar bovenal inzicht in hoe we kijken en vooral in het feit dat iedereen anders kijkt. Wat dat doet met jou als persoon en ondernemer is heel verrassend. Geert, graag nodig ik je nog een keer uit bij ons netwerk.”
15dbcab-150x150

 

 

 

Janet van der Molen, Ontwikkelaar Bewust Meppel

 

 

Peter twitterde:

Maandag een topworkshop gehad van bij . Geert ZIET het écht. Presenteren wordt een feestje!

Peter la Roi

 

 

 

Peter la Roi, trainer bij Brainsense

Sander schreef:

“Ik ken Geert als een heel integer en warm mens. Toen ik een training over pitchen van hem volgde was ik onder de indruk van de intensiteit, de vaardigheden en de kennis van Geert. Het is mooi om te zien hoe scherp Geert observeert terwijl hij werkt en hoe “spot-on” hij kan benoemen wat er gebeurt met zijn publiek. En dan blijkt hij ook nog over een gezonde dosis humor te beschikken. Ik beveel Geert van harte aan als trainer en coach voor personen die presenteren of groepen begeleiden.”

0325e8b-150x150

 

 

Sander Kats, Mediator, Opleider in Computervaardigheden en presenteren