Over mij

Geert PF kleinLeuk dat je hier ook even kijkt. Ik ben Geert Zomer. De mens achter Professionals in beeld.

Trainer/coach

Ik ben sinds 2011 zelfstandig trainer/coach. Ik houd van het begeleiden van leerprocessen. Ik geniet ervan om mensen te helpen bij hun wens om zich te ontwikkelen. Ik ben er van overtuigd dat iedereen de drang heeft om te groeien. Mensen willen leren!
Ik werkte tot 2011 ruim 25 jaar met plezier in het onderwijs. Eerst met bijzondere pubers en hun ouders, later begeleidde ik vooral leerkrachten die behoefte hadden aan tijdelijke ondersteuning bij hun werk in de klas.

Face-to-face communicatie

Mijn specialisme is face-to-face communicatie. Dat is communicatie tussen mensen waarbij alle communicatieuitingen waarneembaar zijn, verbaal en non-verbaal. We gebruiken deze communicatie doorlopend, maar bijna niemand is er in geschoold. We hebben het grotendeels geleerd van onze ouders en die leerden het weer van hun ouders.
Communicatie is complex. Het kan veel spanning oproepen en er kan veel in misgaan. Scholing op face-to-face communicatie kan enorm verhelderend zijn. Het biedt je de kans om vaardigheden te leren waar je dagelijks plezier van hebt, zowel professioneel als privé.

Meer

Als je wilt weten hoe mensen mij ervaren, lees dan de persoonlijke stukjes die je vindt op bijna iedere pagina van deze website.

Voor meer feitelijke zaken als ervaring, activiteiten en opleiding verwijs ik je naar mijn Linkedinprofiel.
Als je behoefte hebt aan nog meer informatie of me gewoon eens wilt spreken, neem dan contact met me op.

Algert schreef:

“Geert heb ik leren kennen toen ik mijn eerste stappen zette om mij het “netwerken” eigen te maken. Hij viel mij op door zijn onbevangen, prettige manier van communiceren waardoor ik eigenlijk meteen aansluiting met hem had. Ik heb een aantal presentaties en workshops van hem meegemaakt. Hij heeft mij geholpen mijn persoonlijke presentatie te verbeteren door naar boven te halen wat er al is. Het blijft daardoor dicht bij jezelf en zo vond ik het “prettig om met mezelf kennis te maken”.
Nu mag ik zo nu en dan voor Geert aan het werk zijn en dat doe ik graag. Wat ik daar met name prettig aan vind is dat ik een reden heb om hem weer op te zoeken want elke keer als ik hem weer ontmoet heb ben ik weer een beetje wijzer. Geert ziet dingen waaraan de meesten van ons voorbij gaan en weet dat haarfijn uit de doeken te doen. Geert inspireert en motiveert.
Ik kan Geert warm aanbevelen als coach, spreker, mentor, zakenpartner en -niet onbelangrijk- als mens.”

Algert-150x150

Algert Uiterwijk Winkel, UW-Support