Coaching

Waarom doen mensen niet wat ik zeg of adviseer? Hoe komt het dat bepaalde gesprekken bij mij altijd spanning opleveren? Wat maakt dat ik vaak verkeerd begrepen wordt?

Zomaar drie vragen die zich goed lenen voor een persoonlijk coachingstraject.

In een coachingstraject ontdek je je eigen communicatiestijl en verbeter je die. Het ontdekken van je eigen manier van communiceren is belangrijk voor je leerproces. 95% van je communicatie bestaat uit onbewust gedrag. Het zijn routines die je veel gebruikt zonder dat je dat realiseert.

Om je eigen communicatie te ontdekken, maak ik video-opnames van jou in actie. Dat voelt, zeker in het begin, wat ongemakkelijk en spannend. Die videobeelden helpen je het hele begeleidingstraject. Aan het begin van het traject om te ontdekken waar je precies mee aan het werk kunt en later in het traject om te kijken hoe je nieuwe communicatiegedrag eruitziet en wat de effecten daarvan zijn. Routines die effectief zijn, leer je beter in te zetten en voor routines die niet werken gaan we op zoek naar alternatieven.

Veel mensen hebben moeite met het starten van een coachingstraject. Die drempelvrees kan ik niet wegnemen via deze site. Als je het contactformulier hieronder invult, neem ik contact met jou op. We kunnen dan in een gesprek kijken of en hoe ik iets voor jou kan betekenen.

 

Contactverzoek

  Je naam

  Je email

  Op welke momenten kan ik het best contact met je opnemen?

  En op welk telefoonnummer?

  Marcel schreef:

  “Geert heeft mij begeleid bij het thema transformatief leiderschap wbt het project ‘Op de Rails’. Na een intensief voorgesprek hebben we samen een plan gemaakt. Geert is meerdere keren langs geweest om te filmen, dit gebeurde op een voor mij prettige manier. Hij weet als geen ander in te zoomen op de details waarbij hij de helikopterview niet uit het oog verliest.”

  1502109-150x150

   

   

   

  Marcel Meins, teamleider Renn4

   

  Piet Jan schreef:

  “Geert heeft een filmopname gemaakt van een door mij gegeven training. Bij het terugkijken van de beelden heeft Geert me geholpen om scherp, kundig en constructief te zijn. De analyse heeft me veel input gegeven t.a.v. mijn leidinggevende principes”

  Piet jan Kuipers

   

   

   

  Piet Jan Kuipers, Trainer/coach van Leren in beweging

  Leontine schreef :

  ‘Mensen willen wel veranderen, maar niet veranderd worden’, is een uitspraak van Geert die ik onthouden heb. Het is een uitspraak die past bij zijn manier van coachen en begeleiden. Ik heb geleerd van Geert, maar nooit het gevoel gehad dat ik veranderen moest. Zijn oordeelloosheid heb ik het meeste gewaardeerd. Nooit krijg je het gevoel dat hij ‘iets vindt’. Juist dat zorgt ervoor dat ik eerlijk en open durf te zijn én dat hij kritische vragen mag stellen waarmee hij mij aan het denken zet.

   

   

   

  Leontine Kremers, schrijver en systemisch paardencoach

  Erik schreef:

  “Geert is een uitermate begenadigd coach die slechts heel weinig tijd nodig heeft om je te laten zien waar je kunt groeien in je communicatie skills. In mijn geval had hij maar een uurtje nodig om me te laten inzien dat ik vastzat in een rol waarvan ik drommels goed wist dat ik die niet wilde, maar waarvan ik tegelijkertijd niet zag dat ik er toch in vast zat. En dat al geruime tijd!

  Eric Schmidt, de CEO van Google, zei: “Iedereen heeft een coach nodig.” Ik denk dat hij gelijk heeft om de simpele reden dat we allemaal onze “blindspots” hebben. Ik ben blij dat ik Geert heb ontmoet en kan zijn ondersteuning van harte aanbevelen aan iedereen die krachtiger, effectiever en vooral leuker(!) wil leren communiceren.”

  Erik Pasveer

   

   

  Erik Pasveer, coaching en CX-management