AAN

Stel je staat regelmatig voor een groep en daar red je je heel aardig mee. Je hebt een vaste formule en die heb je behoorlijk in de vingers. Je verhaal zit er goed in, maar je verlangt ook wel naar meer.

Waarmee zou je je presentaties/training nog kunnen verbeteren? Hoe zou je dat kunnen leren? Wat kun je leren van andere sprekers/trainers?

Daarmee gaan we aan het werk bij AAN, een training voor mensen die regelmatig met en voor groepen werken. We gaan oefenen met input uit de praktijk. Kijken naar video-opnames van alle deelnemers. Leren van de goede en minder goede acties van elkaar. Ontdekken wat er op micro-niveau gebeurt tijdens interactie tussen de spreker en het publiek. Super leerzaam en alleen te zien wanneer je er beelden van hebt.

 

In het kort

  • 6 maanden (oktober – maart) aan het werk met je eigen manier van communiceren en die van je publiek.
  • 6 bijeenkomsten waarin je: nieuwe kennis aangeboden krijgt, leert kijken, oefent, vragen in brengt, feedback vraagt en geeft.
  • Je maakt filmopnames van je eigen presentaties/trainingen of je laat die maken. Je brengt selecties van die opnames in tijdens de trainingsavonden. Je vraagt om gerichte feedback bij wat je laat zien.
  • Je wordt lid van de gesloten Facebookgroep van jouw groep. Deze groep is de digitale informatie- en contactplek. Je kunt inbrengen wat jij van belang vindt voor jezelf en voor de groep.
  • Ik kom een dagdeel bij je langs op een moment dat jij een presentatie/training geeft. Ik maak filmopnamen. We hebben daarna een individueel coachgesprek aan de hand van de beelden. Al het beeldmateriaal is naderhand voor jou. Ik kan de beelden ook voor je monteren voor PR doeleinden.
  • De groep bestaat uit 5 á 6 deelnemers
  • Kosten van deze training: €2400,-  excl. btw

Wil je meer weten, neem dan even contact met me op.(info@professionalsinbeeld.nl of 06 1991 1380)

 

Tineke schreef:

“Ik heb Geert leren kennen als een gedreven spreker. Tijdens zijn workshop ‘Spreken is Goud’ liet hij op zijn eigen wijze van presenteren zien dat het een feestje kan zijn om voor een groep te spreken.
Nu mag ik best regelmatig spreken voor groepen en dat vind ik fijn om te doen.Wel bleef ik vaak vasthouden aan een vaste opzet.
Sinds ik Geert heb ontmoet, voelt het alsof ik in de derde versnelling zit en een nog professionelere manier van presenteren kan toepassen.
Geert heeft de slingers opgehangen van mijn presenteerfeestje.
Ik kan Geert van harte aanbevelen als spreker voor een event, het levert bruikbare tips, adviezen, inzichten en energie op!”

Tineke Huizenga

 

 

Tineke van der Bij, Imagoconsultant